Meteen naar de inhoud
Home » Over ons

Over ons

KoolBalloon ballonvaarten bestaat sinds 1990. Voor veel personen en bedrijven hebben wij al een onvergetelijke ballonvaart verzorgd. Naast passagiers vaarten verzorgen wij ook incentive, reclame en passagiers vaarten voor bedrijven.

KoolBalloon onderscheidt zich door het leveren van hoge kwaliteit en goede vluchtuitvoering. Ons ballonmateriaal is in goede conditie, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt jaarlijks gekeurd.
Wij varen passagiers met kleine ballonnen, maximaal 6 passagiers en ballonnen zonder reclame. Onze premium ballonvaarten zijn een begrip. U wordt bij ons niet met 18 of 25 personen in één mand geplaatst. Tip: Bent u met 4 of 5 personen en wilt u ruimte in de mand, boek onze premium 6 ballon.

Wij zijn aangesloten bij de KNVvL (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor de Luchtvaart), CBN (Commerciële Ballonvaarders Nederland). De ballonvaarder is erkend piloot en heeft bevoegdheden in alle soorten ballonnen, nachtvaren en is ook ballon instructeur. Vanaf 1992 verzorgen wij commerciële ballonvaarten met passagiers en hebben al vele duizenden uren en vaarten ervaring en binnen en buitenland